top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Když se chce náš občan nechat vyšetřit na parazity

Zkusmo jsem si zašel k lékaři s tím, že mám parazity v očích. Po třech hodinách v čekárně, mi ochotně napsal žádanku k očnímu. Tam jsem si zavolal, abych se objednal. Volný termín " únor 2018 " ... ale, když si zaplatím 200,- .. bude to "už" v září .... pokud sáhnu do peněženky hlouběji, pro 670,- kč ... vezme mě " už " příští týden.

Jen jsem chtěl vyfotografovat vše, co se v oku dá. Ceny za vyšetření :

- vyšetření očního pozadí DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTEM /jedno oko/ 100,- Kč - vyšetření očního pozadí OCT /optická koherentní tomografie /jedno oko/ 200,- Kč - balíček vyšetření /obě oči/ - pachymetrie, digitální fotoaparát, OCT/ 500,- Kč - výpis z dokumentace na žádost klienta - 1 strana 250,- Kč - vyšetření a vydání potvrzení o zdravotním stavu 600,- Kč

Suma sumárum cca 1670,- kč. jen za fotografie oka, bez jakékoli následné péče a řešení problému. Pokud bych chtěl vyšetření přímo na parazitologii, musím do Prahy .... kde si ovšem opět musím vyštření zaplatit. Ovšem pokud něco najdou ,,,, čím to budou léčit ???? Kde se provádí parazitologické vyšetření Váš dotaz: Dobrý den, máme v domácnosti psa. I když ho pravidelně odčervuji a veterinář vyšetřuje, manžel má strach, že může mít od zvířete nějaké parazity. Můžete mi prosím napsat, kde je možné se nechat nějak podrobněji v tomto směru vyšetřit?

Parazitologické vyšetření provádí za úhradu Zdravotní ústav Ústí nad labem pobočka Praha v praze 8, Sokolovská 60 tel. 224 815 941, případne nemocnice na Bulovce, Klinika infekčních a parazitárních nemocí, Centrum cestovní medicíny, Praha 8 Budínova 2, tel. 266 082 753.

MUDr. ZDEŇKA JÁGROVÁ ŘEDITELKA PROTIEPIDEMICKÉHO ODBORU

310 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page