top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Lavylites, kauza klientky M.D.

Během mé detoxikace mi předchozí poradkyně doporučila výrobky nanotechnologie Lavylites. Říkala, že pokud je budu používat, zbavím se rychle veškerých svých zdravotních problémů a už vůbec nebudu muset používat žádná informatika a nic jiného. Pozvala mě i na přednášku o tomto námětu. Vypadalo to, že Lavyl zvládne úplně všechno! .... Nezdála se mi ale ta cena, připadalo mi to strašně předražené.


Na detoxikaci pomocí roztoku mě příjemně oslovila velmi nízká cena - toto bylo zase extrémně drahé. Ale co by člověk nedal za to, aby se zbavil zdravotních problémů a cítil se dobře. Tak jsem si výrobky objednala - sprej, kterými jsem stříkala své křečové žíly, k tomu jsem je ještě mazala tělovým mlékem značky Lavylites, zakoupila jsem další - jiný sprej s účinkem na bolest v krku, moji mamince, která trpí bolestmi pohybového aparátu jsem koupila také sprej i tělové mléko...Když se balení vystříkalo - a nepomohlo to, poradila mi pokračovat dál a koupit další balení...Takže jsem si několikrát tyto výrobky objednala....a nezměnilo se vůbec nic. V létě mě poštípal nějaký hmyz, tak jsem si pečlivě několikrát denně poštípaná místa stříkala s důvěrou, že to zamezí případnému přenesení patogenů z hmyzu do mého těla. Nepomohlo to však. Na měření mi byly zjištěny viry klíšťové encefalitidy apod... Na křečové žíly mi to také vůbec nepomohlo, bolest v krku jsem časem vyřešila MMS a informatiky. Maminka spreje využívala jen jako léky (hodně drahé léky), při bolesti bolavé místo nastříkala, bolest chvilku ustala, ale pak se znovu vrátila...


Styk s Lavylem pro mě znamenal jen vyhozené peníze - dost tisícovek... Vím, že cesta k vyřešení zdravotních problémů přes Lavylites nevede, Vede přes roztok, informatika a antiparazitika.

Mějte se hezky, M. D.

411 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page