top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Zácpa, ekzém, špatná nálada, kauza paní B.M.

Asi Vás neprekvapí, že môj postoj odparazitovať deti sa nestretol s doma pochopením. Po dlhom čase sa mi podarilo doma presadiť aspoň Vermox (keby to bolo na mne, išla by som cestou diagnostiky a cielenej liečby, žiaľ nedá sa...)

Chlapec vek 12r mával kŕče, ako mu jedlo zostupovalo dole, a na záchode sedel 45-90min., kým sa vykakal. Po prvom Vermoxe sa začal vyprázdňovať do 15 min. Po 3 týždňoch som mu dala druhý Vermox. Týždeň preležal v kŕčoch, nakoniec sa vyprázdnil. Behom 1 dňa bol na záchode 5x a z toho raz naplnil skoro celú misu, žiaľ spláchol to, tak neviem čo to bolo. Do 24 hod mu zmizol ekzém.

Bol to chlapec, ktorý sa nedokázal sústrediť a povedať ucelenú vetu. Samé hmmmm, eeeee, aaaa ... uprostred vety stratil myšlienku a znovu od začiatku ... býval veľmi mrzutý. To všetko zmizlo rovnako ako ten ekzém. Je veľmi šikovný, rýchly, bystrý, myslí aj za mňa. Ja predpokladám, že parazity, ktoré mal, vylučujú do organizmu latky, ktoré sú neurotoxické. Naozaj som blázon, alebo na tom je kus pravdy? Veľmi pekne Vám ďakujem za Vašu prácu, sledujem Vašu prácu cca 3 roky a ste pre mna inšpiráciou.


B. M.

332 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page