top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Telo 13 ročného dievčaťa úplne zničené toxickou vakcínou

„Mama, radšej by som bola mŕtva než takáto“

Takmer všetky mainstreamové média u nás mlčia, keď dôjde na tému úrazov spôsobených očkovaním, výsledkom ktorých sú často trvalo poškodené a občas dokonca i mŕtve deti.

Niektoré z týchto médií, za pomoci úradníkov z oblasti verejného zdravotníctva, sa dokonca neštítia tvrdiť, že očkovanie nikdy nikomu neuškodilo.


Naproti tomu, vo Veľkej Británii sú správy o nežiadúcich následkoch očkovania pomerne bežné.Príkladom je aj nedávny článok v UK Daily Mail o príbehu mladého dievčaťa, ktorej život zničila vakcína HPV proti ľudským papiloma vírusom, ľudovo nazývaná aj vakcína proti rakovine krčka maternice.


Po očkovaní totiž dievča zostalo pripútané na vozíku a dnes sa cíti ako 80 ročná starena. Vinu za jej zdravotný stav rodičia pripisujú kontroverznej vakcíne.

Príbeh dievčaťa Zary, ktorú poškodilo očkovanie

Matka dievčaťa uvádza, že jej 13 ročná dcéra Zara zostala pripútaná na vozíku po tom, čo sa u nej rozvinula alergická reakcia na HPV vakcínu.


Zronená Anthea Beattie (49 r.) hovorí, že Zara je dnes ako tínedžerka v tele 80 ročnej stareny a za tento stav viní očkovanie, ktoré ju malo údajne ochrániť pred rakovinou krčka maternice. Zara bola športovo založené dieťa, potenciálna hráčka futbalu a netbalu. Avšak zakrátko po očkovaní sa u nej počas hodiny telocviku objavili problémy s dýchaním.


Spočiatku rodičia pripisovali tieto príznaky astme, no jen zdravotný stav sa naďalej počas nasledujúcich týždňov prudko zhoršoval. Začalo sa u nej objavovať búšenie srdca, cítila sa dezorientovaná, slabá a unavená. Neskôr Zare diagnostikovali syndróm posturálnej tachykardie, ktorý sa prejavuje extrémne zrýchleným tepom srdca.


Ako uvádza pani Beattie: „Bolo to hrozné. Raz mi dcéra dokonca povedala, že by radšej umrela ako žiť takto. Má ešte len 13 rokov, no cíti sa, ako by ju niekto vložil do 80 ročného tela.“

Zdravotný stav Zary 18 mesiacov po očkovaní

Od očkovania proti HPV ubehlo už 18 mesiacov. Dnes nie je Zara stále schopná opustiť dom bez invalidného vozíka. Preto ani nechodí do školy, ale vzdeláva sa doma v rámci „domácej školy“. Obyčajné sedenie za stolom, aby sa najedla, ju zanecháva vyčerpanú. 24 hodín denne, 7 dní v týždni trávi takmer všetok čas doma. Von ide len keď má vyšetrenie v nemocnici. Lekári do dnešných dní odmietajú pripustiť, že za jej zdravotný stav je zodpovedná vakcína. Rodičia sú však o tom skalopevne presvedčení.


Jej opatrovateľka Anthea, ktorej poisťovňa obmedzila množstvo preplácaných hodín domácej starostlivosti o Zaru, k tomu dodáva: „Som zdravotnou sestrou 30 rokov a nikdy predtým som sa nestretla s takýmto vážnym poškodením zdravia v dôsledku očkovania.


Zara však nie je jediná. Poznám množstvo iných dievčat v podobnej situácii ako ona. Neverím, že ide o zhodu nepriaznivých náhod“.

Záver

Zara bola očkovaná vakcínou Gardasil, ktorá jej bola podaná priamo v škole v októbri 2015.

V prípade, že vám váš pediater odporučí túto alebo inú vakcínu proti HPV (rakovine krčka maternice),odporúčame dôsledne zvážiť jej podanie vášmu dieťaťu.


Kedysi sa tento druh vakcín podával len dievčatám, dnes sa jej aplikácia rozšírila aj na chlapcov (údajne, aby sa zamedzil prenos HPV vírusov). Preto aj rodičia chlapcov by mali byť ostražití.


Převzato ze serveru domacaliecba.sk

258 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page