top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Ockovani nam zmrzacilo dite

aneb vlastní zkušenost jak léčit autismus. Mohu vás ujistit, že autismus je léčitelný!

Jasmínka se narodila zcela zdravá, hlavičku plnou černých vlásků, byla velice zvídavá, koukala okolo sebe již hned od narození, perfektní oční kontakt. Po první kontrole v porodnici ve dvou týdnech při položení na bříško sama zvedla a udržela hlavičku, v šesti týdnech si již s námi krásně nahlas povídala (samozřejmě svojí roztomilou vlastní řečí). První samostatné krůčky bez opory udělala přesně v roce.

Naprosto perfektní nádherné dítě plné vitality a energie, velmi usměvavá a veselá.

.

Bohužel jsme si mysleli, že pro ni děláme vše jen to nejlepší a nechali jsme Jasmínku očkovat. Očkování na MMR (proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám - Priorix-Tetra), které prodělala ve 14 měsících, jí devastujícím způsobem zničilo zdraví. Co hůř, současně s MMR očkováním jí doktor vpíchl ještě další očkovací látku – na pneumokoka. Moc se nám to nezdálo, ale doktor nás rychle odbyl, že je to zcela v pořádku a že jí vpíchne vakcíny rovnou dvě – místo jedné, na kterou jsme byli objednáni.

Nejprve dostala ten večer horečku, rapidně se jí zhoršila motorika, poté rychle a kompletně ztratila oční kontakt. Přestala úplně mluvit. Začala se stavět na hlavičku, vydávala jakési divné monotónní zvuky, či výkřiky, čím dál častěji. Když jsme ji volali jménem, vůbec na nás nereagovala. Jen se dívala jakoby skrze nás, kamsi do dáli, vůbec nás nevnímala. Ručičkama si často zakrývala oči a uši, reagovala velmi podrážděně na světlo a intenzivnější zvuk. Přestala se usmívat.

Byli jsme v šoku. V šoku byli i moje rodiče, kteří Jasmínku viděli 4 měsíce po očkování. Zděšení byli i naši přátelé a známí, kteří znali Jasmínku od narození. Její stav se rychle zhoršoval. Nebyla schopna jakékoliv komunikace, přestala si hrát se svojí starší sestrou, i s ostatními dětmi.

Po očkování MMR ztratila úplně vše, co do té doby uměla.

Autismus

To očkování jí vzalo vše. Lehávala často na posteli, unavená, bez zájmu o okolí. Trpěla průjmy. Byla sice unavená, ale večer přesto nemohla dlouho usnout. Spala málo, budila se. Byla to pro nás noční můra a začarovaný kruh.

Naše děti si ihned od narození pravidelně natáčíme na video a hodně fotíme. Máme úplnou a jednoznačnou dokumentaci, dokazující její vynikající stav a kondici před očkováním a po něm.

Veliký problém vidím v tom, že lékaři neinformují rodiče o možných vedlejších účincích. Od doktorů jsme také nikdy neslyšeli, že ve vakcínách jsou i těžké kovy a další toxické látky, ničící centrální nervový systém. Od doktorů jsme také nikdy neslyšeli, jak nedostatečně jsou vakcíny testovány.

Naše zkušenost byla taková, že doktor, který jí vakcínu podal, vše bagatelizoval, a tvrdil, že je to vše normální reakce. Arogantně nás odbyl. Ten doktor zničil Jasmínce zdraví, dětství, zničil naši rodinnou pohodu. Dokonce nejevil ani nejmenší zájem Jasmínku vidět a prohlédnout! Drzost doktora byla natolik veliká, že nás jeho ordinace poté dále několikrát uháněla a urgovala nás o další očkování !!

Začali jsme tedy hledat sami. Šlo to pomalu, ale co jsme našli nás doslova šokovalo. Internet je dnes plný podobných případů postižených rodin z celého světa, kde především samotné MMR očkování zmrzačilo či dokonce zabilo stovky malých dětí. Těch story jsou nepočítaně, jen já sám co jsem pročetl. Hlavní téma je autismus, kde se u jednotlivých dětí vyhodnocuje míra poškození. Těm naprosto nesmyslným povídačkám lékařů, že za autizmem stojí genetická či nějaká vrozená indispozice, dnes už nikdo informovaný nevěří. Ani tomu věřit nelze, když na vlastní oči vidíte, jak se zcela normální, zdravé vitální dítě po očkování zhroutí, ztratí vše, co už umělo, a je z něj troska. Zažili jsme to bohužel sami. Děje se to doslova v masovém měřítku, je to jako epidemie již v mnoha zemích.

A jen pro zajímavost, v jenom článku se uvádělo, že v USA je proočkovanost mezi doktory pouhých 11%. Ano, přesně těch doktorů, kteří nahánějí a zastrašují širokou veřejnost tak, aby byla proočkovanost populace co nejvyšší, ideálně blížící se ke 100%!

První ale, co pravděpodobně najdete, pokud začnete vyhledávat pojem autismus, že je to nevyléčitelná porucha. Ovšem ani toto tvrzení doktorů není pravda. Mohu vás ujistit, že autismus je léčitelný! Již existují děti, či dnes už mladí lidé, kteří se vyléčili, a mohli popsat, jaké hrůzné stavy prožívali. Chtěli komunikovat s ostatními, ale nemohli... jaksi to vnitřně nešlo. Popisovali opravdu ukrutné, až paralyzující bolesti břicha a hlavy (to je ten důvod proč se děti staví na hlavičku, aby si od bolesti ulevily).

Trpěli nekonečnými průjmy, nespavostí a řadou dalších nepříjemných zdravotních komplikací. A dokonce popisují, že si uvědomovali svoji odlišnost od ostatních dětí, ale nemohli to nijak změnit. Dnes jsou zdraví, studují, sportují a jsou plně začleněni do kolektivu. Velice doporučuji rady a stránky od paní Kerri Rivera, sama si pomocí MMS, diety a dalších suplementů vyléčila autistického syna. Poté se rozhodla vše publikovat s cílem pomoci dalším autistickým dětem.

S Jasmínkou jsme začali nápravu bohužel docela pozdě.

Strašně dlouho jsme přesně nevěděli, co dělat. Dlouho nám trvalo se dostat opravdu k podstatě, projít ty mraky informací, vše sesumírovat.

Co ale Jasmínce viditelně pomohlo, bylo MMS. Jedině to jí dokázalo ulevit. Začal jsem s jednou kapkou a postupně navyšoval. Až 6x denně 2kapky, zvládala to bezvadně. Pouze krátce na začátku jí kapky nechutnaly, a odmítala je pít. Ale jak začala vnímat, že jí to pomáhá, tak se na kapky naopak těšila. Velikou vzpruhou byly MMS koupele, 30 kapek a 30 minut v horké vaně.

Jasmínka začala postupně lépe spát! Přestaly průjmy! Méně a méně se stavěla na hlavičku! Po více než 1 roce intenzivního MMS spala bez přestávky opět 9-10 hodin denně! Úžasné, zázrak!

Ovšem komunikace a sociální chování se lepšilo pomalu, skoro neznatelně. To však přišlo ve druhé fázi. Když měla Jasmínka 4 roky, nasadili jsme vedle MMS i doplňky stravy. Chorella, probiotika a minerály byly první. Po třech týdnech od nasazení těchto doplňků se mi podívala Jasmínka přímo do očí, a usmála se. To bylo poprvé od roku 2013, kdy dostala ono likvidační očkování. Pocity, které jsme zažívali, lze těžko popisovat. Nesmírná, nepopsatelná radost, obrovské povzbuzení, že to, co Kerri Rivera doporučuje, opravdu funguje!!

Začala z ničeho nic vystřihovat sama dětskými nůžkami z papíru, malovat pastelkami, jezdit na kole, prozpěvovat si, začala tvořit jednoduché věty a mluvit s námi! To vše do té doby nešlo, zkoušela to mnohokráte, ale jaksi nemohla. Povzbuzeni fantastickým pokrokem jsme dále přidali GABA, L-Carnitine, Magnesium cirate, Quinton Hypertonic, Kapky Naděje od paní Podhorné “Aluven” a “Klidex”, prebiotika (pozor nezaměňovat s probiotiky), multivitamíny, L-Theanine, vitamin C 1000mg, koloidní minerály, Omega

3, 6, 9 kyseliny. K tomu nadále užívala souběžně i chlorellu, probiotika i multivitamíny. Nakoupili jsme to v USA, kde mají opravdu kvalitní doplňky, většinou bez chemie, bez umělých barviv, bez alergenů, geneticky nemodifikované atd. Ta čistota produktů v USA je ukázková, hlavně dále nezatěžují organismus dítěte.

Krom toho všeho omezujeme bílou mouku, mléko, sýry. Obecně se doporučuje z jídla vypustit lepek a kaseiné, snažit se dostat z těla ven co nejvíce těžkých kovů, např. hliník či rtuť, které jsou součástí očkovacích vakcín. Dostat je z mozku není lehké. I když se podaří těžké kovy, dioxiny či formaldehyd z měkkých tkání odbourat, například pomocí zeleného koriandru, selenu, či natě petžele, je nutné je vyloučit z těla úplně, proto je důležité nepřestávat souběžně užívat chlorellu. Chlorella se dá zakoupit ve formě tablet. Rtuť se dá odvést z tkání česnekem, česnekem medvědím, nebo pomocí DMPS, aminokyseliny obsahující síru. Poté se o zbytek opět postará chlorella. Detoxikace od těžkých kovů, dle odborné literatury, trvá 2 až 4 roky. Nesmím zapomenout na odparazitování.

Závěrem s nevýslovnou radostí mohu oznámit, že dnes je naše Jasmínka na tom natolik dobře, že může navštěvovat dvojjazyčnou mezinárodní školku, dokáže si pohrát s ostatními dětmi, a je opět plná elánu, energie a radosti, přesně tak jak jsme ji znali do jejích 14 měsíců. Má před sebou ještě dlouhou cestu, ale dnes už vůbec nepochybuji, že se zcela uzdraví. Jako rodič, který je plně zodpovědný za zdraví a bezpečnost svých dětí, vím, že již nikdy víc v životě nebudou ani jedinkrát očkovány, minimálně dokud nedovrší svou plnoletost! Ztratil jsem důvěru v západní medicínu, doktorům již po těch všech negativních zkušenostech nevěřím

Nepovinné, čili volitelné očkování je jediná možná alternativa pro moderní Evropu!

J. F.

542 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page