top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Soudní rozhodnutí potvrzuje, že vakcína Gardasil zabíjí lidi.

Bůh žehnej rodině Tarsellových, která bojovala s americkou vládou osm dlouhých let, aby ověřila lékařské břemeno důkazů o tom, že vakcína Gardasil zabila jejich dceru. Jednadvacetiletá dcera Tarsellových Christina Richelleová „zemřela na arytmii vyvolanou autoimunitní reakcí“ na Gardasil, HPV vakcínu, kterou obdržela jen několik dní před svou smrtí.


Závěrečné rozhodnutí bylo potvrzeno oddělením zdravotnictví a lidských zdrojů: očkovací látka Merck Gardasil způsobuje autoimunitní problémy, které způsobují náhlá oslabení a / nebo smrt. Kdyby byla mladá dívka zastřelena šílencem s AR-15, pak by o tom byly celostátně titulky v novinách a pochod na Washingtonu. Vzhledem k tomu, že tato mladá žena byla „zastřelena“ vakcínou, celý příběh se zamete pod koberec.


Jakoby nezáleželo na tom, že vakcína Gardasil je zodpovědná za ukončení života 271 mladých žen a kromě toho bylo Systémem hlášení nežádoucích účinků očkování zaznamenáno více než 57 520 hlášení nežádoucích příhod. Pokud by 271 mladých lidí zemřelo při střelbě ve škole, zpravodajství by nepřetržitě podporovalo zákaz střelných zbraní. A co zákaz Gardasilu – skutečné moderní útokové zbraně?


Tarsellův případ původně převzal Vaccine Court, což je výplatní systém, který byl zřízen, aby odškoňoval rodiny poškozené vakcínou. Výrobci vakcín platí spotřební daň za každou vakcínu, kterou prodávají. Tyto peníze (náklady na podnikání) se používají k vyplacení náhrady škody vybraným rodinám, které mohou lékařsky dokázat, že byly poškozeny očkovací látkou. Tento systém chrání tvůrce vakcín proti tomu, aby byli žalováni u skutečného soudu, což zajistí, že vakcíny budou i nadále vyráběny pro “dobro všech”.


Zvláštní specialista z Vaccine Court nejprve uvedl, že paní Tarsellová nepřesvědčivě založila své tvrzení na tom, že “Christina zažila arytmii až po prví dávce HPV vakcíny.” Zvláštní specialista prohlásil, že “takové tvrzení paní Tarsellové nemůže obstát.” Zvláštní specialista neposuzoval lékařské záznamy poskytnuté Tarsellovými, které prokázaly, že Christinnia arytmie nebyla přítomna až po vakcíně Gardasil. Specialista založil své rozhodnutí na možnosti, že Christinina arytmie mohla být přítomna ještě předtím, než byla zjištěna, ačkoli její lékařské záznamy hovořily jinak. I když arytmie převládala po Gardasilu, specialista tvrdil, že její arytmie pochází z “neznámého” zdroje.


Tarsellovi se s případem obrátili přímo ministerstvo zdravotnictví a lidských služeb a po osmi letech bojů obdrželi dvaadvacetistránkový rozsudek soudkyně Mary Elle Costerové Williamsové, který jim oznámil, že přístup specializovaného magistrátu k analýze případu “kladl příliš tíživé důkazní břemeno”.


Soudce Williams proto prohlásil: Návrh na přezkum navrhovatele je udělen. Rozhodnutí zvláštního specialisty, které odmítá kompenzaci je vyhrazeno a případ je předložen zvláštnímu specialistovi pro další řízení v souladu s tímto rozhodnutím.


Po osmi letech bojů za spravedlnost konečně Tarsellovi konečně obdrželi tento rozsudek od zvláštního specialisty Christiana J. Morgana:


Soudní stanovisko a potup vyžadovalo další posouzení, spočívající v právních principech vyjádřených soudem pro analýzu důkazů v tomto tragickém případu ženy, která zemřela příliš mladá. Podle přístupu, který určil Účetní dvůr, má pan Tarsell nárok na odškodnění. Strany by měly očekávat, že v krátké době vydá Účetní dvůr zvláštní příkaz týkající se škod. V souladu s pravidlem 28.1 (a) o očkování je úředník povinen oznámit Soudnímu dvoru toto rozhodnutí.


Nyní, když soud potvrdil, že vakcína Gardasil zabíjí lidi, kde je národní mediální zájem?

Kde je veřejné pobouření?



763 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page