top of page
  • Příběhy klientů

Atopický ekzém u šestiletého chlapce

Dobrý den paní Bláhová,

syn měl atopický ekzém 3roky, od tří let. Mazali jsme mu to všemi možnými mastmi: -marihuanovou, zinkovou, sudocrémem, tepezcohuite strom kůže,

genciánovou violetí, a když mu to mokvalo, tak od A-dermy Cytelium-spray.

Zkoušeli jsme nedávat mléko a čokoládu, omezit sladké. Nic moc nezabíralo, a když, tak jen na chviličku. To už i učitelka ze školky se ptala, jestli mu na to něco dáváme :(

Když už jsme byli zoufalí, zkusili jsme zajet za paní Bláhovou do Brna. Ta vytestovala všechny druhy parazitů, včetně prvoků z kontaminované ,,pitné“ vody. Nechali jsme si doma instalovat UV-filtry na vodu, a syn prošel celkovou 3 měsíční protiparazitární léčbou. Měl snad všechny parazity, co existují. Protiparazitární kúra trvala od 29. 5. – 9. 8. 2018. Ze začátku se mu to dost zhoršilo, ale vydrželi jsme.

Dnes máme po ekzému ;). Na kontrole paní Bláhová zjistila 70% úbytek parazitů, tak ještě jednou 6 týdenní kúru zopakujeme, a končíme.

Moc vám tímto chceme paní Bláhová poděkovat, škoda jen, že jsme do toho nešli daleko dřív, tak dlouho se s tím musel trápit. Přikládáme fotku před detoxikací, /v zimě to měl mnohem horší, bohužel tehdy jsme nefotili/. Další foto je po léčbě, 30. 8. 2018. Bez ekzému byl však mnohem dříve. Věříme, že uveřejněním našeho příběhu pomůžeme dalším maminkám a jejich dětem.

S pozdravem Tomanovi, Jihlava

Atopický ekzém

1 048 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page