top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Polyneuroparie, syndrom neklidných nohou, karpály, příběh paní A.V.

Před 26-ti lety to začalo. Ve druhé polovině těhotenství začalo mrvení a mravenčení v nohách, tupá bolest, zvláštní, neodbytný pocit, se kterým jsem v posteli musela neustále hýbat a třít nohama o sebe a třepat s nimi a zuřit, protože se člověku chce spát a přitom nemůže usnout. Nebo ho tento pocit probudí a spánek nepřichází. Po porodu problém nepřestal. Když vidím neposedné děti, říkám si, zda nemají to samé. Vybavuju si ty pocity, že jsem nedokázala v klidu sedět, trnuly mi nohy, musela jsem pořád poposedat, měnit nohu přes nohu a nejraději bych popocházela. Byla jsem z toho a sama ze sebe nervózní…Lékaři to nazývají polyneuropatií, dle školní medicíny je to neurologické onemocnění neznámého původu, s vlivem genetických faktorů, s vlivem vnějšího prostředí a věku, vzniká při nedostatku vitamínů, železa, hořčíku atd.. .

Díky paní Bláhové a celému procesu odčervení ve třech kúrách jsem se konečně zbavila tohoto několikaletého problému, a mnoha jiných. Jsem jí za to vděčná a děkuji.

Na svědomí to měli hlavně vlasovci, a jsem přesvědčená, že mi ATH pomohly i s karpálním tunelem. Pro lidi se stejným problémem, nebo i jakýmkoliv jiným, posílám vzkaz: „Jděte do toho, buďte zodpovědní, pečliví a berte to vážně, výsledek se dostaví, chce to jen trpělivost“.

Děkuji, paní Bláhová.

Alena Vaďurová

1 472 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page