top of page
  • Obrázek autoraIng. Hana Bláhová

Kortikoidy

Milí kamarádi, ráda bych si s vámi pokecala osobně, ale nemohu.Proto to řeším takhle hromadným mailem.

Se vzrůstajícím zděšením pozoruji v posledních letech a měsících stále silnější trend podávání kortikoidů ,,na všechno". A´ť mluvím s mužem, ženou, nebo dítětem, ať jde o jakoukoliv diagnózu, jakýkoliv orgán, vždy jsou nabídnuty kortikoidy. Dnes jsem měla klientku s mnohaměsíčními zažívacími potížemi. Já našla: 2 žloutenky, 7 prvoků, 4 tasemnice, 4 motolice, hantaavirus, campylobacter a helicobacter, měchovce, toxocaru, plasmodia. Nevešlo se mi to pomalu na papír. Prodělala veškerá myslitelná vyšetření, CT, odběr krve, stolice, ultrazvuk, kolonoskopii, absolvovala to všechno, proto

že bolesti byly opravdu velké. Nenašlo se nic. Na co je nám taková medicína, na co drahé přístroje ?

Plán lékařů byl takový: rok vám budeme dávat kortikoidy, a buď zaberou, a budeme je po roce snižovat, nebo nezaberou, a budeme je zvyšovat. To mladá paní odmítla. Milovnice zvířat, psi, kočky, koně, denně ve stáji, v létě koupání v rybníce, exotické dovolené. Odpoledne přivedla maminka tříletou holčičku. Se 4 záchvaty kašle ročně spadá do tabulek, které opravňují lékaře předepsat kortikoidy.

A opět plán rok podávat a uvidí se. To matka odmítla.

Čím léčili lékaři nás, když jsme byli děti? Co dělali chudáci doktoři bez kortikoidů před sto lety? Já nepamatuju že by mi je v mládí a středním věku někdy lékař nabídl. Na co ti doktoři pak 6 let studují? To bych se nechala raději léčit doktorem, který vystudoval před 50 lety, kdy se medici ještě učili poslech, pohmat, poklep, pohovor, učili se prohlédnout barvu moče, přičichnout, povlak na jazyku, stav kůže, druh vyrážky či ekzému, barva bělimy, a bez přístrojů odhadnout nemoc? Kam ta medicína spěje? To pak mohou léčit i Ukrajinci, stačí jim na všechny nemoci znát dávkování kortikoidů.

Máte stejné zkušenosti? HB

 

Milá Hano Bláhová! Vaše slova by se (bohužel) mohla tesat!

Máte 100% pravdu. Takřka denně, po mnoho let, slyším a vidím takto drastické případy, bezmoci a arogance medicíny založené na důkazech. Kortikoidy a antibiotika (plus paracetamol, ketoprofeny, statiny a psychofarmaka). Plus vakcinační teror a labo-byznys. TO je realita. Utrpení lidí je nezměrné- Funguje pouze urgentní medicína.

"Zájmy a blaho a lidské bytosti je nadřazeno zájmům společnosti nebo vědy..." - Sb. mezinárodních úmluv, jejíž je ČR signatářem.

Jde o velmi inteligentně organizovaný zločin. Kam se hrabe nějaký Islámský stát, nacisti, apod.

MUDr. Tomáš Lebenhart

Ahoj, i já mam tu zkušenost, tisíckrát v praxi ověřenou. Ptám se lidí, jestli užívají nebo užívali kortikoidy. Odpověď ne. Nejde měřit. Pátráme, pátráme, a nakonec zjistíme, že i na maličkosti se předepisují přípravky s kortikoidy, a pacient to ani netuší. I do antibiotik jsou kortikoidy přidávány, aby se rychle ulevilo. Prostě hlavní je, že se pacient chvíli cítí líp. Což je ovšem krátkozraké, protože za chvíli ho tam lékař má znovu, většinou však s jiným problémem. A tady už cítím systematické působení farmaceutického průmyslu, kdy lékaři, úspěšně masírovaní na drahých seminářích, předepisují další a další léky, ve snaze vyléčit pacienta....

Právě ode mne odešla klientka, kterou vystrašili lékaři tím, že bude muset doživotně brát kortikoidy. Očařka jí poslala na jaterní testy, které jsou momentálně zhoršené vlivem detoxikace Alben, Praziq .Naměřili jsme zbytky škrkavek a hepatitidu E na játrech chlor rezistentní prvoci v očích a vlasovci. Zabrala i informatika. Odešla spokojená. Mohu potvrdit, že lékaři kortikoidy ordinují téměř na vše. To že se pacient cítí chvíli lépe je také pravda. Tím ho oblbne a lidé si myslí, že jsou vyléčeni.... Alena Prusenovká

U většiny svých klientů, kteří mi přiznali užívání kortikoidů, jsem kromě různých opuchlin a zarudnutí zaznamenal především časté problémy se zvýšeným či vysokým tlakem. Zejména u těch klientů, kteří jsou podrobeni nějakému stresu. Mají zvýšený tlak, což pak asi vede k rychlejšímu opotřebování srdce.

Pokud mi klienti přiznali větší dávky nebo dlouhodobější užívání kortikoidů, vždy byla dole i jejich imunita. Lidi si zvykli na to, že když si třeba ekzémy namažou kortikoidní mastí, že je to přestane prakticky hned svědit, ale už neřeší, že ten kortikoidy jen potlačuje projevy nemoci a neřeší příčinu.

Další můj poznatek je, že lidi užívající kortikoidy mají často zvýšenou chuť k jídlu, což u nich pak vede ukládání tuků a obezitě. Nejeden klient s kortikoidy má zvýšený cukr a náběh na cukrovku. Také jim silně opuchají a otékají nohy.

A co mne nejvíce poděsilo – paní s ekzémem a 12 letým užíváním kortikoidů měla téměř průhlednou a velmi křehkou kůži. Kortikoidy u ní pokožku ztenčily a snižily tak i její obrannou funkci před škodlivými látkami a vnějšími vlivy. Zároveň se tak zpomalilo i léčení…

Takže za mne raději řízený detox a Kurkuma, Lékořice, Reishi nebo Ašvaganda.

Milan Wimmer

Ano,ja zistujem ze este aj povolanie sa musim pytat. Merala som starsiu pani a nic mi nevychadzalo, pytala som sa Beriete kortikoidy - NIe. Neprisla ste do styku s nimi,maste rod. prislusnikov...

Potom z nej vyslo ,opatruje v zahranici...ale reagovala,pouzivam rukavice,ked pani mastim.....Pytam sa a pouzivate rukavice aj ked ju krmite a cesete a podobne????

Olga Turčanyjová

Taky přileju do mlýnku, klučina 21 let, čerstvě diagnostikovaná RS (údajně se zánět zastavil)

Dělány odběry všech tělních tekutin, včetně lumbálky. Trápily ho v nemocnici 14 dnů, s tím,

že ještě ani nevěděli diagnózu, tak mu jen tak preventivně střelili kortikoidy přes kapačku, aniž by mu to ráčili sdělit. Popisoval mi, že to co zažíval potom za stavy, by nikomu nepřál.

Bere MMS a čekáme, až bude možné provést měření.

Jirka Bednář


1 019 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page