top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Onemocnění podobné dětské obrně se šíří jako požár a podle všeho jsou viníkem vakcíny

Lékaři a vědci říkají, že jsou zmateni podivným onemocněním, které se v poslední době šíří jako požár, přičemž vůbec netuší, co toto onemocnění způsobuje. Nejzřetelnější odpovědí jsou však vakcíny.

Onemocnění, známé jako akutní ochablá myelitida nebo AFM, se v posledních letech pomalu, ale jistě, šíří po Spojených státech, Kanadě, Evropě a Japonsku. Jeho symptomy jsou velice podobné příznakům dětské obrny.

Novodobá dětská obrna

Máma oběti tohoto onemocnění ho pro jisté médium nazvala „dětskou obrnou naší generace“.

Akutní ochablá myelitida se vyznačuje náhlým těžkým zánětem spinální tkáně, který může člověku paralyzovat krk, obličej, bránici, jakož i plíce.

Tyto symptomy připomínají nejen dětskou obrnu, ale také jsou typické pro meningitidu a Guillain-Barrého syndrom.

Přestože se akutní ochablá myelitida stále považuje za vzácnou, je na vzestupu.

Od dětské obrny se liší tím, že obvykle útočí koncem léta nebo začátkem podzimu a z nějakých zvláštních důvodů jako by vrcholila v sudých letech, což znamená, že počet případů v roce 2020 zřejmě přesáhne počet případů z roku 2019.

Podle amerických Center pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) bylo v roce 2014 potvrzeno 120 případů akutní ochablé myelitidy, zatímco v roce 2015 jich bylo pouze 22.

V roce 2016 toto číslo vzrostlo na 153 a v roce 2017 zas kleslo na 37. Loni, v roce 2018, se počet nemocných znovu zvýšil, tentokrát na 236 případů.

„Nenapadá mi jediné onemocnění s modelem, jakého jsme nyní svědky, které nedokáže odhalit současná laboratorní diagnostika,“ říká Dr. Nancy Messonnierová, ředitelka Národního centra pro imunizaci a respirační onemocnění CDC.

Od té doby CDC vytvořilo pracovní skupinu složenou ze 17 neurologů, pediatrů a epidemiologů, jakož i dalších zdravotnických odborníků z ministerstev zdravotnictví a univerzitních nemocnic z deseti států, aby prozkoumalo, co by mohlo být příčinou akutní ochablé myelitidy.

Tyto snahy jsou zčásti financovány Nadací Billa a Melindy Gatese, jakož i Národními ústavy zdraví.

Kdy se lidé konečně probudí

a přestanou otravovat své děti nebezpečnými vakcínami ?

Je však nepravděpodobné, že tato pracovní skupina CDC přijde s nějakými poctivými závěry o povaze akutní ochablé myelitidy, když vidíme, jak se CDC neodvažuje dotknout choulostivého tématu, známého jako dětské očkování.

Přestože se již běžně připouští fakt, tedy alespoň v jiných zemích, že orálně podávané vakcíny proti dětské obrně způsobují onemocnění podobné poliomyelitidě (což je v podstatě jiný název pro akutní ochablou myelitidu), CDC nadále tvrdí, že o tom nic neví.

Na akutní ochablé myelitidě je zajímavé to, že se o ní mluvilo jako o neobrnové akutní ochablé paralýze čili NPAFP, která se před několika lety rychle rozšířila v Kalifornii.

Při nahlášení tohoto konkrétního propuknutí NPAFP bylo pozorováno, že jediní postižení lidé byli ti, kteří byli očkováni vakcínami proti dětské obrně.

Úřady zdravotnictví jakoukoli spojitost mezi vakcínami proti dětské obrně a NPAFP rychle popřely, zašly dokonce tak daleko, že do názvu tohoto tajemného onemocnění zařadily slovo „neobrnová“.

Důkazy však mluví samy za sebe a odhalují, že nejsilnějším pojítkem mezi všemi hlášenými případy NPAFP jsou vakcíny proti dětské obrně.

„Vsadím se, že toto onemocnění má souvislost s vakcínami, které jsou podávány těmto dětem,“ napsal někdo do komentáře na WND v reakci na zprávu, která se zamýšlí nad tím, co bylo zřejmé.

„Italský tým vědců izoloval ve vakcínách MMR lidské rakovinné buňky. Začíná to vypadat, že konspirační teorie jako Agenda 2030 jsou možná pravdivé.“

Závěr

Pro další zprávy o nebezpečích souvisejících s očkováním dětí se určitě podívejte na webovou stránku Vaccines.news.

Najdete zde nejnovější zprávy ze světa týkající se rizik současného očkování.

262 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page