top of page
Obrázek autoraMilan Bláha

Zažívací problémy - případ pana J.O.

Email, 24. července 2020

Dobrý večer, paní Bláhová,

jako poděkování za Vaši úspěšnou léčbu mých neduhů si Vám dovoluji napsat mé laické postřehy z průběhu našich sezení a měření zátěží. Přišel jsem k Vám, tuším v říjnu 2019, s problémy s trávením, únavou a častou "zadní" rýmou. Měl jsem podezření mimo jiné na nemocný žaludek, játra a žlučník. Projevy byly nepříjemné. Po některých potravinách a nápojích, jejichž druhy a počet se stále rozšiřoval, jsem cítil diskomfort v břiše a střevech.

Takže jste mi naměřila spoustu potvůrek, doporučila léčbu léky a MMS a já jsem nyni po cca 6 sezeních jako vyměněný. Problémy z 90 procent zmizely, užívám si opět dobrého jídla, pití, nárůstu energie a chuti do života.

Za to Vám patří můj velký dík.

S pozdravem Jiří, Praha

Komentář Ing. Hany Bláhové:

Stručný popis detoxikace zahrnuje více než roční práci. Klient ke mně poprvé přijel v lednu 2019, hlavní stížnosti byly zažívání, zadní rýma a únava. Ještě než ke mně přišel poprvé, už nějakou dobu užíval CDS. Přesto jsem na první návštěvě našla dva druhy vážných žloutenek, dva onkoviry, helicobacter a campylobacter, EBV, CMV, paramyxoviry, toxoplazmózu, plasmodia, prvoky chlorrezistentní, Balantidium coli, tenkohlavce a dětské roupy, Hymenolepis nana a Echinococcus multilocularis. Tady vidíte, jak málo práce CDS zastane. Pokud někoho měřím po CDS, připadá mi, že nebral nic. Škoda jeho času a úsilí, protože za stejnou dobu by minimálně banální viry a bakterie neměl. Proto všechny své klienty převádím na MMS.

Už jenom to, že se pustil do řádky závažných virů a bakterií, včetně žloutenek, znamená, že si vlastním úsilím prodloužil život o několik let. Žloutenkami je populace beznadějně promořená, když se budu držet hodně zpátky, má je tak třetina populace.

Stačí, když si uvědomíte, že žloutenky mají všichni diabetici, Crohni a ulcerózní kolitidy. Na březnové návštěvě jsme muvili o potřebě nechat si nainstalovat UV-filtr a pravidelně odčervovat psa. V mnohem menší míře byli opět nalezeni prvoci, téměř žádné viry a bakterie, doměřila jsem vlasovce. Už na první kontrole klient hlásil značné zlepšení potíží s trávením. V říjnu ale opět tasemnice ze psa, rovnou tři, z toho dvě nové. Toxocara canis, prvoci z dosud neošetřené vody, nové chlamydie – přenos kapénkou, nové motolice, nové babesie, vlasovci jsou zřejmě také noví. Zdůrazňuji nutnost důkladných dostředných masáží. V prosinci klient mile překvapil, neměl nic než stále vlasovce a jednu psí tasemnici. Duben 2020 – nové tasemnice ze psa, nová psí škrkavka, nová plasmodia a babesie, CMV, nové pomalé viry. Červnový termín jsme kvůli coronaviru posunuli, klient přijel v červenci. Stížnosti na zažívání ani únavu už nejsou, přetrvává zadní rýma: tentokrát za to mohou adenoviry, mikrofilária, prvoci, parvoviry. Dvě nové tasemnice - z jídla a od psa. Klient dostal rozpis a přijede se ukázat v říjnu. Dle svých vlastních slov zvládal veškeré léky vždy naprosto bez potíží, nikdy mu po ničem nebylo špatně. Sympatickému klientovi fandím, ale obávám se, že ani říjnová návštěva nebude poslední, chovatelé zvířat jsou našimi stěžejními a chronickými zákazníky.

661 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page